Tenk belysning fra start, vi designer fullstendig konsepter fra ide til ferdig installasjon

Affix tilbyr fullstendig konseptutvikling og design av belysning, fra idé til ferdig produkt. Vi benytter lysberegningsprogrammer og CAD for å detaljere rom og objekter, og tilpasser oss kundens behov. Vårt design inkluderer grunnbelysning, arkitektoniske løsninger, skreddersydde installasjoner og interiør- og produkt-design. Vår erfaring strekker seg fra retail og kontor til restauranter og utesteder.

For å unngå uforutsette overraskelser og sikre at kundens behov og forventninger blir oppfylt, involverer vi kunden i design- og planleggingsfasen. Etter godkjenning av interiør- og lysplan utfører vi en fullstendig prosjektering av de tekniske kravene, utstyrslokalisering og installasjonsbehov. Vi inkluderer tekniske tegninger, mengdelister og soneinndelinger for belysningen i våre planer, slik at kunden får en god oversikt over hele leveransen.

Casambi Control
System

Vi jobber bare med Casambi som er det mest hardføre trådløse kontrollsystemet for lys. Systemet gir mulighet for energieffektivisering er fremtidsrettet og ekstremt driftssikkert.

Casambi leverer en chip som kan integreres i hardware fra forskjellige leverandører, noe som muliggjør at alt kan styres fra samme system i en app. Casambi appen sitt grensesnitt er tilpasset vanlige forbruker og har likevel komplekse muligheter som kan løfte enhver installasjon til det unike.

Casambi muliggjør manuell instilling av lysstyrke og fargetemperatur, automatisk fargetemperatur etter døgnrytme, egendefinerte animasjoner og predefinerte lyssettinger. Systemet kan skaleres utifra prosjektets behov fra 1 produkt til et nettverk av 254 enheter. Med samarbeidspartnere som Louis Poulsen, Tridonic og Flos er casambi-systemet det mest foretrukne for lysdesignere, programmerer og leverandører. Vi i Affix jobber tett sammen med en rekke etablerte leverandører av de beste lysarmaturene i verden, og designer også egne unike produkter tilpasset våre prosjekter.